Voor ouders

Wanneer u een informatiepakket heeft ontvangen kunt u een afspraak met ons maken om een rondleiding in te plannen en kunt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen.

Als u besluit dat u uw kind wilt plaatsen en het inschrijfgeld van € 15,- aan ons over hebt gemaakt zullen wij een plekje voor uw kind reserveren wanneer uw kind op korte termijn niet geplaatst kan worden. Wanneer we uw kind direct kunnen plaatsen zullen we een offerte maken voor de gewenste opvangen en indien u akkoord gaat met de offerte zullen we u een contract toesturen die u kunt ondertekenen.

Daarop volgend zullen we een intakegesprek plannen. Tijdens het intakegesprek ontvangt u de algemene voorwaarden en zullen we de afspraken doorspreken. Verder zal dit gesprek voornamelijk over uw kind gaan.

De minimale afname voor kinderopvang is twee dagdelen of één aaneengesloten dag per week. De minimale afname voor de BSO is 3 uur per week en tijdens de schoolvakanties één dag per week. Ook kinderen uit het speciaal onderwijs zijn welkom!

Wachtlijst

Het kan zijn dat er op de dag of dagen waarop u opvang wilt tijdelijk geen plek is. Dan plaatsen wij uw kind op de wachtlijst. Het kan ook zijn dat er per direct wel plek is op andere dagen. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Speciale vragen

Heeft u speciale vragen? Wilt u eens iets uitgebreider praten over uw kind met de mensen van Kinder- en buitenschoolse opvang De Kluts? Zijn er bijzondere omstandigheden? Wij maken graag een afspraak met u om in alle rust in gesprek te gaan.