Voor ouders

Wanneer u besluit om uw kind op Kinder- en buitenschoolse opvang De Kluts te plaatsen zullen we graag eerst kennismaken. Tijdens dit gesprek leveren we u een offerte en tekenen, wanneer alles goed verloopt, samen met u de plaatsingsovereenkomst. Hierin staan alle afspraken en voorwaarden. Uw kind is welkom zodra het inschrijfgeld op rekening van De Kluts staat.

De minimale afname voor kinderopvang is twee dagdelen of één aaneengesloten dag per week. De minimale afname voor de BSO is 3 uur per week en tijdens de schoolvakanties één dag per week. Ook kinderen uit het speciaal onderwijs zijn welkom!

Wachtlijst

Het kan zijn dat er op de dag of dagen waarop u opvang wilt tijdelijk geen plek is. Dan plaatsen wij uw kind op de wachtlijst. Het kan ook zijn dat er per direct wel plek is op andere dagen. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Speciale vragen

Heeft u speciale vragen? Wilt u eens iets uitgebreider praten over uw kind met de mensen van Kinder- en buitenschoolse opvang De Kluts? Zijn er bijzondere omstandigheden? Wij maken graag een afspraak met u om in alle rust in gesprek te gaan.